Böscherhof, Wegberg

Hooihotel en belevenisboerderij
Familie Jans
In Venheyde 4
D-41844 Wegberg
Tel.: 0(049) 2434-992547
Mobil 0163 - 36 40 330
E-mail: info@boescherhof.de
www.boescherhof.deHET AANBOD:
Hooihotel
Terras (in de zomer)
Barbecue
Kinderfeestjes
Projectdagen voor scholieren en kleuters


WETENSWAARDIGHEDEN:
De Böscherhof is een hooihotel en belevenisboerderij. Hier kun je echt ontspannen en een boerderij live beleven! De Böscherhof is gelegen aan de bosrand en je kunt hier uitgebreide tochten te voet of per fiets maken.


HOOIHOTEL: Onze hooizolder staat klaar voor overnachtingen. Ruik de geur van vers hooi en geniet van de rust op het platteland. 'S ochtends kunt u een heerlijk ontbijt verwachten.BARBECUE: Verschillende salades, lekker brood, karbonades, metworst, steaks en saucijsjes staan klaar voor u. Het erf is gedeeltelijk overdekt. Bij slecht weer is er een zaal voor 30-35 personen ter beschikking.

TERRAS: Onze "Biergarten" is in de zomer bij mooi weer geopend; er worden broodjes en dranken geserveerd.

KINDERFEESTJES: Op ons erf lopen een groot aantal dieren rond; honden, varkens, kippen, een Shettland-pony, geiten, konijnen, runderen en poesjes.... Kinderen leren bij ons de boerderij kennen en kunnen naar hartenlust spelen, knuffelen, dollen en de dapperen kunnen bij het voeren van varkens helpen. De verjaardagsstafel met hapjes wordt klaar gezet. Het verjaardagskind mag traktor rijden en op afspraak kan er ook een huifkartocht worden georganiseerd. Thema-activiteiten zoals „groenten planten“ of „stempelen met aardappelen“ maken van de verjaardag een bijzondere feestdag voor het kind.

PROJECTDAGEN voor scholieren en kleuters: „kinderen ontdekken de boerderij“, „van de boerderij naar de supermarkt“ of „landbouw in beweging“ zijn enkele van de thema's die de Böscherhof aanbiedt. Werkmateriaal voor scholieren en voorbereidingsmateriaal voor leraren staat ter beschikking.