Camping Heiderust, Baarlo


Camping Heiderust
Familie Berkers
Hei 19
5991 PC Baarlo
Tel.: 0(031) 77-4771570
E-mail: info@heiderust.nl
www.heiderust.nlHET AANBOD:
camping
bungalow

Camping Heiderust is gelegen nabij het mooie Noord-Limburgse kastelendorp Baarlo aan de Maas. Een gebied waar recreëren in de natuur nog vele mogelijkheden biedt voor zowel gezinnen als ouderen. U kunt er genieten van de heerlijke rust of u ontdekt per fiets of te voet de schoonheid van het Limburgse landschap.

WETENSWAARDIGHEDEN:
Camping Heiderust is een unieke uitvalbasis om grote steden als Venlo, Roermond en Maastricht te ontdekken. Of neem een sprongetje net over de grens en beleef de cultuur, natuur, historie en gastvrijheid van Krefeld, Düsseldorf, Brügggen, etc.

Een uitstekend fietsroutenetwerk, waarbij uzelf de route en afstand bepaalt, leidt u door het mooie landschap rondom de maas en het uitgestrekte bosgebied.

Op de camping zijn een Jeu de boulebaan, een kleine speeltuin en een mini-kinderboerderij aanwezig.

Onze landbouwactiviteiten zijn een schaapskudde die we hoeden en we hebben enkele pony’s.

Camping
De 25 royale kampeerplaatsen zijn voorzien van stroomaansluiting, watertappunt in de nabijheid en een centraal gelegen sanitairgebouw. De kampeerplaatsen zijn onderling met groen afgescheiden zodat u de nodige vrijheid geniet.

Vacantiewoning
De sfeervol ingerichte vakantiewoning, liggend op het kampeerterrein
is geschikt voor 6 personen. De vakantiewoning telt 3 slaapkamers waarvan er 1 is gelegen op de begane grond en 2 op de boven verdieping.

Trekkershut
Nieuw op "Heiderust" is het "Heidehutje", trekkershut, geschikt voor 2 personen.

Kijk voor verdere informatie en actuele PRIJZEN onderwww.heiderust.nl