Hoeve de Middelt, Kessel


Boerengolf en boerderijterras
Fam. Mertens
Ondersteweg 8
NL-5995 PS Kessel
Tel.: 0(031) 77 – 477 12 47
E-mail: info@boerengolf-limburg.nl
www.parkhoevedemiddelt.nl

In het Limburgse Maasdal ligt de Boerengolfbaan van Hoeve de Middelt.

HET AANBOD:
boerderij-dagcafé
boerengolf
tandemverhuur
vergaderschuur
arrangementenWETENSWAARDIGHEDEN:
Boerengolf is ideaal voor een uitstapje met uw vereniging, familie of collega’s. Een gezellige en sportieve activiteit voor jong en oud op het platteland. Tussen de melkkoeien in de weilanden wordt boerengolf gespeeld. Met een klomp aan een stok, de klompclub, wordt een kleine leren bal in tien holes geslagen. Twee teams spelen circa twee uur tegen elkaar. De boerengolfbaan van Hoeve de Middelt ligt in een prachtige omgeving langs rivier de Maas en beslaat 16 hectares weiland.


Op de binnenplaats van Hoeve de Middelt ligt een gezellig boerderijterras en de Boerenschuur bestaat uit twee sfeervolle zalen. Om bij te komen van uw fietstocht of het Boerengolf, serveren wij een lekker kopje koffie met Limburgse vlaai of een Boerenlunch.
Producten van Kaasboerderij Mertens zijn ook verkrijgbaar bij Hoeve de Middelt.


De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van fietstochten. Heerlijk in de vrije natuur, door de bossen en langs de Maas. Hoeve de Middelt is gelegen aan het fietsknooppuntennetwerk en is een mooi startpunt voor het maken van een fietstocht. Hoeve de Middelt ligt ook aan de Agro Tour route. De Agro Tour fietsroute Westmaas loopt langs diverse agrarische bedrijven, akkers en velden. Hoeve de Middelt verhuurt ook tandems.