De Historische Groentehof, Beesel-Rijkel

Jac Nijskens
Rijkel 21
NL-5954 NJ Beesel-Rijkel
Tel.: 0(031) 77 - 476 29 16
www.vergetengroenten.nl
www.kookboerderij.nlHET AANBOD:
vergeten groenten
koken voor groupen
boerderij-dagcafé
accommodatie in tenten

Samen actief op het platteland
De Kookboerderij is een kookstudio in een boerderij van anno 1900. De boerderij geeft een authentieke, pure sfeer, ook omdat zich hier ook de Historische Groentehof bevindt. Hier worden historische, bijzondere en zeldzame groentes geteeld. Families, vrienden- vriendinnenclubs, bedrijven of andere groepen zijn samen bezig met goed eten en beleven een gezellige dag in de sfeervolle kookboerderij. Verder kan de Historische Groentehof ook via een leuke rondleiding bezocht worden. Er zijn fietsen te huur en overnachten kan ook, ziewww.boerenbed.nlWETENSWAARDIHEDEN:
Groepskoken onder begeleiding van een kok
De kookruimtes stralen knusse warmte en gezelligheid uit. Groepen koken in De Kookboerderij onder begeleiding van een kok samen een diner of lunch. Zo beleeft u een bijzonder gezellige dag, middag of avond en bent u samen actief op het platteland. De recepten krijgt u mee naar huis.

Koken met vergeten groenten
Op De Kookboerderij zijn we dag en nacht bezig met groentes. Dat is onze passie. Niet zomaar sla of peentjes, maar met historische, bijzondere en zeldzame groentes. Heerlijk, vers van Hollandse bodem. Naast groentes kookt u uiteraard ook met vlees, kaas, zuivel en het brood bakken we samen vers. De recepten zijn veelal uit de periode 1800 – 1930 en uit de Hollandse keuken.