Ezelboerderij 't Jaegershoes, Venlo-Belfeld


't Jaegershoes
Bosheideweg 1a
5951 NR Belfeld
Tel.: 0(031) 77-4752663 / 06-40162260
E-Mail: r.p.niessen@kpnplanet.nl
www.jaegershoes.euHET AANBOD:
Bed & Breakfast
kinderboerderij
zorgboerderij
ezelmelkerij
ezeltochten
kinderfeestjes


’t Jaegershoes is een kleinschalige zorgboerderij met daarnaast een ezelmelkerij. Deze ezels worden tevens ingezet voor ezelwandelingen. Daarnaast hebben we tal van andere diersoorten zoals paarden, pony’s,
konijnen, kippen en varkentjes.Ezelmelkerij

Ezelinnenmelk staat al sinds mensenheugenis bekend om zijn positieve werking op het menselijke lichaam. Zo is ezelmelk zeer goed tegen allerlei allergieën, eczeem en is ezelmelk weerstandverhogend. Je krijgt er ook nog eens meer energie van en de smaak is veel beter dan van koemelk. Mensen die het drinken vinden het erg lekker. Het heeft een wat zoetere smaak als koemelk. Bovendien is het de beste vervanger voor moedermelk. Sinds eeuwen staat ezelinnenmelk bekend om zijn uitzonderlijke antiveroudering en vernieuwende kwaliteiten. In de oudheid werd ezelinnenmelk gebruikt als geneeskrachtig middel en als schoonheidsmiddel.
U kunt de melk bij ons vers afhalen of diep gevroren in verpakkingen van 100 ml.Ezeltochten

Neem eens een ezeltje mee op wandeling en u zult zien kinderen, maar ook volwassenen, vinden het geweldig om een ezel te begeleiden tijdens een wandeltocht door dit schitterende natuurgebied op de grens van Nederland en Duitsland. Het is een gebied met veel afwisseling en hoogteverschillen van wel 40 meter waar u over smalle paadjes langs zeer steile hellingen loopt. Hier is een ezel echt in z'n element. Uiteraard zijn er ook minder spannende alternatieven. Ezels zijn zeer sociale dieren en wandelen graag met u mee. Daarbij kunnen uw kinderen zo nu en dan even uitrusten op de rug van een ezel. Er zijn vaste routes maar u kunt ook uw eigen weg bewandelen.


Excursie

U bent van harte welkom om onze ezelmelkerij eens te bezoeken. U wordt daarbij ontvangen met een kop koffie (of thee, limonade) en een lekker stukje gebak.
Vervolgens wordt u rondgeleid over ons boerderijtje en laten we u onze ezels zien en de producten die we zelf vervaardigen van de ezelinnenmelk.

Aansluitend is er de mogelijkheid om met onze ezels een leuke wandeling te maken door dit mooie bosrijke natuurgebied. Als afsluiting kunt u zelf de ezelmelk proeven en voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om eens zelf met de hand een ezel te melken. De duur van de wandeling is standaard ca anderhalf uur maar kan in overleg langer of korter.


Voor verdere informatie en kosten kijk opwww.jaegershoes.eu